
- Úvod
- Tekuté složky
- Konzervant 500 ml
Konzervant 500 ml

- Kompletní specifikace
- Parametry
- Hodnocení 1
- Konzervant 500 mlSkladem 2 ks125 Kč
Jedná se o naprosto bezpečnou konzervační látku z potravinářského průmyslu, se kterou se setkáváme každý den v našich potravinách, aniž bychom ji cítili nebo ochutnali.
Konzervační látka se skládá z několika složek a pokrývá všechny řady PH při výrobě boilies.
Jinými slovy, konzervátor je nezávislý na PH a nejsou vyžadovány žádné kyselé přísady jako u mnoha jiných konzervátorů.
Také ryba si toho od našeho konzervátora nevšímá, při našich testech jsme nenašli žádný rozdíl v přijímání nekonzervovaných a konzervovaných návnad.
Čistota během zpracování a bezchybná kvalita zpracovaných složek jsou povinnými předpoklady pro trvanlivost konzervovaných boilies.
Tekutá konzervační látka by měla být vždy smíchána s čerstvým vejcem nebo s tekutým vejcem připraveným ze sušených vajec a řádně promíchána do suché směsi pro rovnoměrné smíchání v boilies.
Obvykle stačí 75 ml na 1 kg hotové směsi, pro větší bezpečnost v boilies s velkým množstvím ryb nebo masa doporučujeme 85 ml na 1 kg hotové směsi.